CSoportos látogatás

A Magyar Vasúttörténeti Park 2022-ben is szeretettel várja az óvodás- és iskoláscsoportokat szórakoztató, interaktív programcsomagjaival. /Gyermekcsoportok esetében 10 gyermekenként 1 felnőtt kísérő részére díjmentes a belépés a Vasúttörténeti Parkba./A Park látogatói mozdonyon utazhatnak, amelyről “tiszteletbeli mozdonyvezetői” oklevelet is kapnak, kipróbálhatják a fordítókorongot, kipróbálhatják a kerti vasutat, sőt akár erejüket is összemérhetik a kézihajtányok versenyében. KÉRJÜK A CSOPORTOK ELŐZETES BEJELENTKEZÉSÉT A LÁTOGATÁS ELŐTT LEGALÁBB 10 NAPPAL! A bejelentkezéshez a jelentkezési lapot letölthetik a weboldalunk főmenüsorában található “Rólunk” menüpont “Letölthető dokumentumok” legördülő almenüjéből, melyet kérünk kitöltve visszaküldeni az info@vasuttortenetipark.hu e-mail címre. Kollégánk minden beérkezett jelentkezési lapra 48 órán belül visszaigazolást ad.

FIGYELEM! A Vasúttörténeti Parkba érkező gyermekcsoportok három különböző programcsomag közül választhatnak.

 “Sétálós Program” (csak belépőjegy váltásával): Felnőtt jegy 2.000 Ft/fő, Gyermekjegy 1.000 Ft/fő, Nyugdíjas jegy: 1.300 Ft/fő

 “A” interaktív programcsomag (belépőjegy idegenvezetéssel, fordítókorongozás, utazás a kertivasúton): Felnőtt jegy 2.500 Ft/fő, Gyermekjegy 1.500 Ft/fő, Nyugdíjas jegy: 1.800 Ft/fő

 “B” interaktív programcsomag (belépőjegy idegenvezetéssel, fordítókorongozás, kézihajtányozás, utazás a kerti vasúton): Felnőtt jegy 2.800 Ft/fő, Gyermekjegy 1.700 Ft/fő, Nyugdíjas jegy: 2.000 Ft/fő.

A programokhoz – külön megrendelésre – idegenvezető kérhető, melynek díja 7.000 Ft/alkalom. Étkezésre is van lehetőség, felnőtteknek 1.300Ft/fő , gyermekeknek 1.100 Ft/fő áron. Kérjük, hogy előre jelezzék, ha étkezést kívánnak igénybe venni. Felnőtt csoportok étkeztetése esetén kérjük az alábbi elérhetőségeken érdeklődjön: Galla Veronika 06 30 200 9646 vagy gallavero@gmail.com.

Sok óriási gőzmozdonnyal és vasúti ereklyével várja a gyermekeket és felnőtteket a Vasúttörténeti Park! A csoportos jelentkezési lapot INNEN töltheti le.

______________________

SZÜLETÉSNAP

Születésnapi Zsúr gyermekeknek a Vasúttörténeti Parkban

A gyermekek részére lehetőség van születésnapi zsúr megrendezésére az alábbiak szerint:

A Vasúttörténeti Parkban a születésnapi program ára: 3000- Ft / gyerek, mely tartalmazza a belépőjegyet, a terembérlést, az idegenvezetést a Parkban, mozdonyon való utazást , hajtányozást, fordítókorongozást és a kertivasúton egy utat. A születésnapi programon 2 fő felnőtt díjmentesen vehet részt. A többi felnőttnek a parki belépőt kell megváltani: 2000 Ft / fő. Természetesen lehetőség van saját étel, ital, torta behozatalára. A hozott élelmiszerek tárolása hűtőben megoldható. A születésnapos program időtartama: kb. 3 óra.

A születésnapi jelentkezési lapot INNEN töltheti le.

A hozott élelmiszerekhez és üdítőhöz evőeszközt, tányért, poharat nem tudunk biztosítani. Javasoljuk a műanyag kellékeket. Abban az esetben, ha a Parktól rendelik az étkezést, akkor 5000 Ft előleget kell befizetni a Park pénztárában, illetve átutalni a számlaszámunkra. Az étkezés miatt kérjük a pontos létszámot megadni szíveskedjenek. A születésnap megrendeléséhez kérjük, a honlapunkon található letöltések mappában lévő Születésnapi Zsúr jelentkezési lap nyomtatványt kitölteni és az ott megadott e-mail címre eljuttatni.

Jó szórakozást kíván a Vasúttörténeti Park Vezetősége!