Alapítványról

Vissza a főoldalra

Közérdekű adatok

Magyar Vasúttörténeti Park Alapítványt a MÁV Rt. és a MÁV Nosztalgia Kft. alapította 1999. novemberében. A Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány székhelye: 1142 Budapest, Tatai út 95. Az Alapítvány célja a vasúti múlt emlékeinek összegyűjtése, állandó vasúti kiállítás kialakítása, üzemeltetése, valamint a létesítményben kiállított és üzemelõ járművek karbantartása. Az Alapítvány támogatja a vasút múltjára és fejlõdésére irányuló kutatásokat.

Az Alapítvány 2012. április 1. óta önálló saját munkaszervezetével a Magyar Vasúttörténeti Park üzemeltetője.

A Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány a Park üzemeltetésére, fejlesztésére, a járműpark felújítására és karbantartására, valamint állagának megóvására olyan magánszemélyektõl és vállalkozásoktól vár támogatást, akiknek fontos a magyar vasúttörténeti műszaki emlékek megmentése és bemutatása az utókor számára.
A Magyar Vasúttörténeti Alapítvány kuratóriumának elnöke Horváth Lajos.

Pénzbeni támogatásaikat a Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány számlájára juttathatják el a Kereskedelmi és Hitelbank Rt.-nél vezetett 10201006-50078161 számú bankszámlaszámra.

Személyi jövedelemadója 1 %-át felajánlhatja a Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány részére.
Adószámunk: 18168341-2-42
Segítségüket köszönjük!

A Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány egyszerűsített pénzügyi beszámolója és közhasznúsági melléklete a 2015-ös évre letölthető IDE kattintva

A Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány egyszerűsített pénzügyi beszámolója és közhasznúsági melléklete a 2016-os évre letölthető IDE kattintva

A Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány egyszerűsített pénzügyi beszámolója és közhasznúsági melléklete a 2017-es évre letölthető IDE kattintva

A Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány letölthető adó 1% felhasználásáról szóló beszámolói:

2012. évi adó 1% felhasználás

A Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány 12KOZ bevallása a személyi jövedelemadó 1%-áról rendelkező adózók által felajánlott összeg felhasználásáról IDE kattintva letölthető.

2013. évi adó 1% felhasználás

A Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány 13KOZ bevallása a személyi jövedelemadó 1%-áról rendelkező adózók által felajánlott összeg felhasználásáról IDE kattintva letölthető.

2014. évi adó 1% felhasználás

A Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány 14KOZ bevallása a személyi jövedelemadó 1%-áról rendelkező adózók által felajánlott összeg felhasználásáról IDE kattintva letölthető.

2015. évi adó 1% felhasználás

A Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány 15KOZ bevallása a személyi jövedelemadó 1%-áról rendelkező adózók által felajánlott összeg felhasználásáról IDE kattintva letölthető.

2016. évi adó 1% felhasználás

A Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány 16KOZ bevallása a személyi jövedelemadó 1%-áról rendelkező adózók által felajánlott összeg felhasználásáról IDE kattintva letölthető.

2017. évi adó 1% felhasználás

A Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány 17KOZ bevallása a személyi jövedelemadó 1%-áról rendelkező adózók által felajánlott összeg felhasználásáról IDE kattintva letölthető.