29-es és 30-as

Fekete Péter és Piroska

2006-ban a Baumann Feldbahn cégtől beszerzésre került kettő darab akkumulátoros mozdony. A megérkezésüket követően a színük alapján rögtön nevet is adtak nekik. A 29-es pályaszámú mozdonyt a fekete színe után a Fekete Péter, a 30-as pályaszámú mozdonyt a piros színe után a Piroska nevet kapta. A két mozdony ellátásra került körszámláló berendezéssel, amely alapján 3 év alatt összesen10.000 km-t tettek meg a 475 méter hosszúságú pályán.

2017-ben a hajtás és a fékrendszer átépítésre került. Az egy 750W-os motor, amely több áttételen keresztül adta át a hajtás lecserélésre került kettő darab 450W-os motorra, amelyek már közvetlenül a tengelyre adják át a hajtást. A bowedennel működő tárcsafék helyett sűrített levegővel működő tuskóféket építettünk be. A sűrített levegőt a mozdonyokba beszerelésre került légsűrítővel állítjuk elő. A légfék kiépítésének köszönhetően a kocsikat is tudjuk fékezni.

A két mozdonyon utólagosan a távvezérlés lehetősége kiépítésre került, így a két mozdony ún. szinkron üzemben is tud közlekedni, ezáltal a kettő helyett négy kocsis vonatott tudunk velük továbbítani.