JEGYEK MÁR KAPHATÓAK A HELYSZÍNEN, A VASÚTTÖRTÉNETI PARK FŐPÉNZTÁRÁBAN!

A Mikulás december 4-én, vasárnap látogat el a Vasúttörténeti Parkba, hogy ismét felejthetetlenné tegye a szezonzáró eseményt! A Vasúttörténeti Park ünnepi díszben, sok-sok színes programmal vár minden látogatót idén utoljára, hiszen legközelebb csak 2023 tavaszán nyitjuk meg újra kapuinkat az érdeklődők előtt.

A nap folyamán két alkalommal mutatjuk be az eseményre összeállított műsort:

–          DÉLELŐTT: 10:00 és 13:00 között
Apacuka zenekar koncert kezdete: 11:00

–          DÉLUTÁN: 14:00 és 17:00 között
Apacuka zenekar koncert kezdete: 15:00

A szezonzáró rendezvényen a gyerkőcök egyik kedvence, az Apacuka zenekar adja majd a talpalávalót, emellett pedig az ünnepi varázslatról Kőhalmi Ferenc interaktív bűvész showműsora gondoskodik majd. A karácsonyi hangulatot arcfestéssel is fokozhatják, a gyerekek nagy örömére. Ugyanakkor nem maradhat el az adventi kézműves foglalkozás sem, ahol szebbnél szebb karácsonyi díszek és mézeskalácsok készülhetnek.  A névadó sztárvendég természetesen idén is a Mikulás lesz, aki manójával együtt várja majd a gyermekeket. A családok körében méltán népszerű, autentikusan berendezett Mikulás-szobában pedig fotókkal is megörökíthető a karácsonyi élmény!

A belépőjegy ára 4.500 Ft / fő. Gyermekjegy esetében a belépőjegy ára tartalmazza a Mikulás csomagot, illetve mind felnőtt, mind gyermek esetében a korlátlan kerti vasutazást is.

JEGYEK MÁR KAPHATÓAK A HELYSZÍNEN, A VASÚTTÖRTÉNETI PARK FŐPÉNZTÁRÁBAN!

ONLINE jegyvásárláshoz kattintson IDE!

A VASÚTTÖTÉNETI PARK A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA.

TÁMOGATÓINK