A Vasúttörténeti Park árai

Nyomtatóbarát változatKüldés e-mailbenPDF változat
 

Tisztelt Látogatóink!

2018. június 23-án (szombaton) este 18:00 és éjjel 01:00 óra között a Múzeumok Éjszakája rendezvényre a belépés a Múzeumok Éjszakája karszalaggal lehetséges, amely megváltható a főbejárati pénztárban.

 

Belépőjegy

Ár

Gyermek 0-4 éves korig ingyenes
4-18 éves korig    800 Ft/fő
Nyugdíjas 1.000 Ft/fő
Vasutas 1.000 Ft/fő
Felnőtt 1.700 Ft/fő
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek) 4.000 Ft/család
Éves felnőtt bérlet 10.000 Ft/fő
Éves gyermek bérlet 8.000 Ft/fő  

  

INTERAKTÍV PROGRAMOK:   Jegy ára:
Utazás kis dízelmozdonyon (1-4 fő) - csak hétvégenként 1.200 Ft/mozdony
Utazás nagy dízelmozdonyon (Nohab):(1-4 fő) Csak alkalmanként, kiemelt rendezvénynapokon működik. Tájékozódjon az adott rendezvény leírásánál. 2.000 Ft/mozdony
Utazás gőzmozdonyon (1-4 fő) Csak alkalmanként, kiemelt rendezvénynapokon működik. Tájékozódjon az adott rendezvény leírásánál. 2.000 Ft/mozdony
Kézihajtányozás (max. 8 fő) 700 Ft/hajtány
Fordítókorongozás díjmentes (minden egész órakor indul)

Vasútmodell-vezetés

300 Ft/fő
Utazás a lóvasúton (alkalmanként működik) 400 Ft/fő
Utazás a kerti vasúton 600 Ft/fő
Utazás sínautón (alkalmanként működik) 400 Ft/fő

A lóvasút és a sínautó csak kiemelt rendezvénynapokon üzemel! FIGYELEM!

Az interaktív programokat 4 év alatti gyermek csak felnőtt kíséretében veheti igénybe!

 

Kedves Látogatóink!

 

A belépőjegy megvásárlásával és a látogatás során Ön tudomásul veszi, hogy köteles betartani az intézmény házirendjét és a biztonsági rendszabályokat.

14 év alatti gyermekek csak felnőtt kíséretében és felelősségére látogathatják a Vasúttörténeti Parkot!

A Vasúttörténeti Park területén óvatosan közlekedjenek, és fokozottan figyeljenek a vasúti közlekedésből adódó baleseti veszélyhelyzetekre! A kordonnal elzárt, valamint táblával jelölt üzemi területekre belépni szigorúan tilos! A járművek külsejére felmászni tilos és balesetvesztélyes! 

A vasúti üzemmódból fakadó szennyeződésekért (olaj, korom stb.), a látogatók esetleges felelőtlen magatartása miatt bekövetkező károkért, a Vasúttörténeti Parknak fel nem róható balesetekért a Vasúttörténeti Park semmilyen felelősséget nem vállal! 

A Vasúttörténeti Park látogatása során médiafelvétel (hang- és képanyag) készülhet, amelyen Ön, mint látogató is feltűnhet, a Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány tulajdonát képezi és a jegy megvásárlásával hozzájárul a közzétételhez. További jogfelszólamlásnak helye nincs!

 

A sajtó munkatársai részére KIZÁRÓLAG ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ esetén, a sajtóigazolvány felmutatásával tudunk ingyenes belépést biztosítani. Regisztráció: min. 24 órával az érkezés előtt  a marketing@vasuttortenetipark.hu e-mail címen. 

Ingyenes belépésre jogosultak az alábbi szervezetek tagjai, akik hivatalos igazolvánnyal rendelkeznek:

- Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), érvényes igazolványával rendelkező személy, továbbá a vele érkező 1 fő, felnőtt kísérője részére. 

- Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ), érvényes igazolványával rendelkező személy, továbbá a vele érkező 1 fő, felnőtt kísérője részére. 

- Siketvakok Országos Egyesülete (SVOE), érvényes igazolványával rendelkező személy, továbbá a vele érkező 1 fő, felnőtt kísérője részére. 

- Értelmi Fogyatékossággal Élők Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ), érvényes igazolványával rendelkező személy, továbbá a vele érkező 1 fő, felnőtt kísérője részére. 

- Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), érvényes igazolványával rendelkező személy, továbbá a vele érkező 1 fő, felnőtt kísérője részére. 

Autisták Országos Szövetsége érvényes igazolványával rendelkező személy, továbbá a vele érkező 1 fő, felnőtt kísérője részére. 

Felhívjuk figyelmüket, hogy az Oldtimer Show, a Nemzetközi Vasútmodell Fesztivál és a Disznótoros Kolbászfesztivál rendezvények jegyárait a programokat szervező cégek határozták meg, melyek eltérnek a Vasúttörténeti Park belépőjegy áraitól! 

 

FIZETÉSKOR AZ ALÁBBI KÁRTYÁKAT ÉS UTALVÁNYOKAT FOGADJUK EL:

BANKKÁRTYÁK:  

KÁRTYÁK:

 

  • SZÉP Kártyák: MKB, OTP, K&H. (Mindhárom kártyánál a Szabadidő Zsebből!)
  • EDENRED plastic kártya
  • Erzsébet utalvány plusz kártya

 UTALVÁNYOK:

  • EDENRED: Ticket Culture & Sport; TOP Prémium Ajándék; 
  • Posta Paletta: Sport és Kultúra; Ajándék;
  • Erzsébet: Ajándék; Kultúra;

A fentieken túl:

 

Internetes jegyvásárlás