Húsvéti Nyuszikeresés a Vasúttörténeti Parkban

Nyomtatóbarát változatKüldés e-mailbenPDF változat

MEGNYITOTTA KAPUIT A VASÚTTÖRTÉNETI PARK!

 ÁPRILIS 17-ÉN, HÉTFŐN HÚSVÉTI NYUSZIKERESÉS!

Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkja április 17-én, Húsvét Hétfőn izgalmas programokkal várja a látogatókat. A rendezvény keretében kerül sor a Picur Rádió által meghirdetett ’Picur ViaDal’ zenekari verseny eredményhirdetésére és díjátadójára is.

A tavaszi szezonnyitón számos kézműves és hagyományőrző program közül válogathatnak a családok, úgy mint a húsvéti kreatív sarok, ahol ünnepi dekorációkat készíthetnek, illetve kipróbálhatják a tojásfestést és az írókázást is. A gyermekek részt vehetnek egy nyuszikereső játékban, amely során a Parkban elrejtett fából készült tapsifüleseket kell megtalálni és a Nyuszikereső füzet kérdéseire a válaszokat összegyűjteni, apró ajándékokért.  

A húsvéti forgatagban az énekes-táncos programokból sem lesz hiány! Így 11:00 órakor fellép Kovácsovics Fruzsina zenésztársaival, majd 12:00-kor kicsik és nagyok kedvence a Csurgó zenekar zenél, aztán 13:00 órakor bemutatkozik a Picur ViaDal nyertes zenekara, végül hagyományőrző néptáncbemutatóval a Bartók Táncegyüttes szórakoztatja a közönséget 14:00 órától.

Természetesen lehetőség lesz kipróbálni a mindig népszerű hajtányozást, a kerti vasutazást, a lóvasutat, a sínautót is, vagy akár utazhatnak egy igazi nagy NOHAB mozdony vezetőfülkéjében. Az erre az alkalomra felállított állatsimogatóban pedig különféle háztáji állatokat lehet megnézni és simogatni.

A rendezvény 10:00-18:00 óráig látogatható.

A rossz idő sem akadály, mert a programok nagy része a fűtött Orient csarnokban lesz megtartva!

A Vasúttörténeti Park a programváltoztatás jogát fenntartja!

BŐVEBB INFORMÁCIÓ: www.vasuttortenetipark.hu, facebook.com/vasuttortenetipark


 

Partnerünk ajánlata:

Szalamandra Expressz – Élményvonattal Selmecbányára

2017. április 22.

Selmecbányára, a Magyar Királyság bányavárosába indul április 22-én a MÁV Nosztalgia Élményvonata. Az ősi vulkán beomlott kráterében fekvő Selmecbányán 1770 körül jött létre a világ első bányászati akadémiája. A selmeci diákhagyományokhoz rengeteg legenda és anekdota kötődik, amit a város nevezetességei mellett érdemes megismerni.

program-link: http://www.mavnosztalgia.hu/hu/programs/show/842

Részvételi jegyek elővételben válthatók!

MÁV Nosztalgia Jegyiroda – Budapest-Nyugati pu. (10. vágánya mellett)

Tel.: +36 1 269-5242   www.mavnosztalgia.hu