Fontos információk

Figyelem!

Tisztelt Látogatóink!​

 

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, valamint látogatóik biztonsága érdekében a Vasúttörténeti Park szezonnyitásának dátuma egyelőre nem ismert. Folyamatosan nyomon követjük az eseményeket, amennyiben változás lesz a nyitva tartásra és a rendezvényeinkre vonatkozóan, arról minden lehetséges csatornánkon tájékoztatni fogjuk önöket.

Kövessék addig is Facebook oldalunkat, ahol vasúttörténeti információkat és érdekességeket osztunk meg önökkel.

Vigyázzanak egymásra!

#maradjanakotthon #vigyázzanakegymásra


Telefonos információ:

Információt a 06 1 450 1497-es telefonszámon hétfőtől-péntekig vehetnek igénybe 09:00-17:00 óráig.


Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a Vasúttörténeti Park területére Házirendünk értelmében élő állatot behozni szigorúan tilos!


Köszönjük, hogy megtisztel minket figyelmével, honlapunkat látogatja, rendszeresen olvassa hírlevelünket.

Tájékoztatjuk, hogy az Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány a 2018. május 25-én életbelépő egységes Európai Uniós szabályozás, a GDPR (General Data Protection Regulation) előírásainak megfelelően  kezeli és tárolja adatait. 

Az Alapítvány Adatvédelmi tájékoztatója és adatkezelési szabályzata IDE kattintva letölthető.

Amennyiben nem kíván hírlevelet kapni tőlünk, a hírlevéllistánkról bármikor leiratkozhat a kiküldött hírlevél alján lévő leiratkozási lehetőségre kattintva ("Leíratkozás erről a hírlevélről).

Köszönjük, ha úgy dönt, hogy a továbbiakban is értesülni szeretne a Vasúttörténeti Park rendezvényeiről, programjairól és továbbra is igényt tart hírlevelünkre. Ez esetben nem kell semmit tennie, a hírlevél az Ön által regisztrált e-mail címre érkezik a jövőben is.

Szeretettel várjuk Önöket a Vasúttörténeti Parkban!