HU.png EN.png blank.png instagram.png facebook.png G+.png YT.png login.png

FONTOS INFORMÁCIÓK

Tisztelt Látogatóink!

A Vasúttörténeti Park a COVID-19 második hullámával járó, szigorodó korlátozások értelmében a 484/2020. (XI.10.) kormányrendelet rendelkezései alapján 2020. november 11-től ZÁRVA tart.
Kérjük, hogy figyeljék honlapunkat, Facebook oldalunkat! Intézményünk a zárt kapuk mögött tovább működik, a közösségi felületeken folyamatosan osztunk meg Önökkel híreket, érdekességeket gyűjteményeinkről, és játékokat szervezünk a Vasúttörténeti Park látogatóinak.


Telefonos információk:

Információt a 06 1 450 1497-es telefonszámon hétfőtől-péntekig vehetnek igénybe 09:00-16:00 óráig!


Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a Vasúttörténeti Park területére élő állatot behozni szigorúan tilos!


Köszönjük, hogy megtisztel minket figyelmével, honlapunkat látogatja, rendszeresen olvassa hírlevelünket.

Tájékoztatjuk, hogy az Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány a 2018. május 25-én életbelépő egységes Európai Uniós szabályozás, a GDPR (General Data Protection Regulation) előírásainak megfelelően  kezeli és tárolja adatait. 

Az Alapítvány Adatvédelmi tájékoztatója és adatkezelési szabályzata IDE kattintva letölthető.

Amennyiben nem kíván hírlevelet kapni tőlünk, a hírlevéllistánkról bármikor leiratkozhat a kiküldött hírlevél alján lévő leiratkozási lehetőségre kattintva ("Leíratkozás erről a hírlevélről).

Köszönjük, ha úgy dönt, hogy a továbbiakban is értesülni szeretne a Vasúttörténeti Park rendezvényeiről, programjairól és továbbra is igényt tart hírlevelünkre. Ez esetben nem kell semmit tennie, a hírlevél az Ön által regisztrált e-mail címre érkezik a jövőben is.

Szeretettel várjuk Önöket a Vasúttörténeti Parkban!

Kedves Látogatóink!

 

A koronavírus (COVID-19) járvány elleni védekezés érdekében hozott 484/2020. (XI.10.) kormányrendelet következtében a Mikulás Expressz rendezvényt a Vasúttörténeti Park nem tudja megtartani 2020. december 4-5-6-i időpontban.

Bízunk benne, hogy rövidesen újból vendégül láthatjuk Önöket!

A Vasúttörténeti Park csapata

 #vigyázzunkegymásra

FIGYELEM BESZÁLLÁS! ADVENTI NYEREMÉNYJÁTÉK INDUL A VASÚTTÖRTÉNETI PARK KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAGJAIÉRT!

Az adventi hetek hangulata emlékezteti a család apraját nagyját a közelgő szent karácsony ünnepére. Az idén megnyitásának 20. évfordulóját ünneplő Vasúttörténeti Park is nagyszerű ajándékcsomagokkal és zakatoló szívvel készül, hogy megajándékozhassa kitartó rajongóit, látogatóit és követőit, ezért elindítja adventi nyereményjátékát november 24. és december 13. között, melyben értékes ajándékcsomagot nyerhetnek a karácsonyfa alá!

A játékban való részvételhez a Vasúttörténeti Park Facebook oldalán, a nyereményjátékra felhívó poszt alatt kommentben írja meg, hogy melyik a kedvenc mozdonya vagy interaktív programja, illetve ha van, küldje el a Vasúttörténeti Parkban tett korábbi látogatásakor, akár egy esemény vagy rendezvény alkalmával készített fényképét. A játékban résztvevő látogatóink között értékes nyereményeket sorsolunk ki! Beszállás! Ünnepeljünk együtt!

A játékszabályzat részleteit itt tekintheti meg.

Még nem lett létrehozva címlapra kerülő tartalom.