XII. Európai Kerti Vasutak Találkozója

kv angol.jpg

XII. EURÓPAI KERTI VASUTAK TALÁLKOZÓJA 
A MAGYAR VASÚTTÖRTÉNETI PARKBAN

2018. augusztus 18-19.

FIGYELEM! Szombaton, augusztus 18-án meghosszabbított nyitvatartással, egészen 22 óráig várjuk kedves vendégeinket!

"Ahol kicsiny gőzmozdonyok zakatolnak, ott van a Vasúttörténeti Park"

Augusztusban tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre az Európai Kerti Vasutak Találkozója a Magyar Vasúttörténeti Parkban.

A rendezvény minden évben nagy sikert arat a látogatók körében, ugyanis a környező országok, így idén szlovén, osztrák és horvát résztvevők dízel-, elektromos-, és gőzmozdonyainak kicsinyített másai vonulnak fel az apró sínpályán.

A program különlegessége, hogy a kismozdonyok mögé fel is ülhetnek a gyerekek és szüleik, és körbe utazhatják az alagúttal, tavacskával színesített kerti vasúti pályát.

Természetesen a kerti vasút és a fenti színes program kavalkád mellett a Park interaktív szolgáltatásai is kipróbálhatóak, így a látogatók utazhatnak nagy gőzmozdonyon, lóvasúton, sínautóban, vagy kipróbálhatták erejüket a kézihajtányon.

Igazi különlegesség, hogy a kerti vasúti találkozók történetében először, augusztus 18-án szombaton  hosszabbított nyitvatartással, egészen 22 óráig várjuk kedves vendégeinket! Ezen a napon az interaktív programok 18 óráig működnek, de a kerti vasúton este 22 óráig lehet utazni!

Akik a webshopunkban online vásárolták meg belépőjegyüket, éves bérleteseink, illetve VIP vendégeink és a sajtó előre regisztrált munkatársai a bejárati sorompó alatt található fa pénztárbódénál tudnak sorban állás nélkül a rendezvényre belépni.