GYERMEKNAP

 

Izgalmas gyereknapi programok a Vasúttörténeti Parkban

Május 30-án, vasárnap fergeteges gyereknapi programokkal készül a Vasúttörténeti Park, ráadásul a gyermekeknek 14 éves kor alatt ingyenes lesz a belépés!

Május utolsó vasárnapja a gyermekekről szól, így a Vasúttörténeti Park számos emlékezetes, színes és izgalmas programmal készül aznapra a T-Systems Magyarország Zrt. támogatásával.

A parkban megrendezésre kerülő programsorozat több eleme is igazi élmény lesz a gyermekeknek és családtagjaiknak, hiszen a főszerepet a játékos szórakozás és a jókedv kapják! A szervezők felejthetetlen kalandot ígérnek, amihez hozzájárul Kalap Jakab 13 órakor kezdődő interaktív bábműsora, az egész napos kézműves foglalkozás, kalandjáték és kincskeresés, az ingyenes állatsimogató.

A Park interaktív programjain túl (hajtányozás, utazás gőzmozdonyon, kerti vasúton, lóvasúton, Csajka sínautón, fordítókorongozás) további számos izgalmas programra számíthatnak a látogatók. „Az Élet-Úton” KRESZ Park kerékpáros ügyességi pályán a gyermekek gyakorolhatják a kerékpár biztonságos kezelését akár egészen kicsi kortól. A „Mini KRESZ Park” KRESZ oktatással várja a kicsiket, a résztvevők egy 15 perces KRESZ oktatáson vesznek részt, melyet követően a kis autók volánja mögé ülhetnek. Lehetőség nyílik az Elsősegélynyújtó bemutató megtekintésére is, mely a gyermekek nyelvén mutatja be a segítségnyújtás alapjait.

A május 30-i gyermeknapi programok délelőtt 10 órától egészen kora estig, 18 óráig tartanak, ezen a napon minden 14 év alatti gyermeknek ingyenes a belépés!

Bővebb információ: https://www.facebook.com/vasuttortenetipark

A járványügyi helyzettel kapcsolatos előírások miatt kérjük, tájékozódjanak jelen weboldalunkon.

A szervezők a programváltozás jogát fenntartják!