Csoportos látogatás, születésnap

 

Magyar Vasúttörténeti Park 2022-ben is szeretettel várja az óvodás- és iskoláscsoportokat szórakoztató, interaktív programcsomagjaival. /Gyermekcsoportok esetében 10 gyermekenként 1 felnőtt kísérő részére díjmentes a belépés a Vasúttörténeti Parkba./

A Park látogatói mozdonyon utazhatnak, amelyrõl "tiszteletbeli mozdonyvezetői" oklevelet is kapnak, kipróbálhatják a fordítókorongot, kipróbálhatják a kerti vasutat, sõt akár erejüket is összemérhetik a kézihajtányok versenyében.

KÉRJÜK A CSOPORTOK ELŐZETES BEJELENTKEZÉSÉT A LÁTOGATÁS ELŐTT LEGALÁBB 10 NAPPAL!

A bejelentkezéshez a jelentkezési lapot letölthetik a főoldalunk menüsorában található "Rólunk" menüpont "Letölthető dokumentumok" legördülő címszó alatt, melyet kérünk kitöltve visszaküldeni az info@vasuttortenetipark.hu e-mail címre. Kollégánk minden beérkezett jelentkezési lapra 48 órán belül visszaigazolást ad.

FIGYELEM!

A Vasúttörténeti Parkba érkező gyermekcsoportok három különböző programcsomag közül választhatnak. 

- "Sétálós Program" (csak belépőjegy váltásával): Felnőtt jegy 2.000 Ft/fő, Gyermekjegy 1.000 Ft/fő, Nyugdíjas jegy: 1.300 Ft/fő  

- "A" interaktív programcsomag (belépőjegy idegenvezetéssel, fordítókorongozás, utazás a kerti vasúton): Felnőtt jegy 2.500 Ft/fő, Gyermekjegy 1.500 Ft/fő, Nyugdíjas jegy: 1.800 Ft/fő

- "B" interaktív programcsomag (belépőjegy idegenvezetéssel, fordítókorongozás, kézihajtányozás, utazás a kerti vasúton): Felnőtt jegy 2.800 Ft/fő, Gyermekjegy 1.700 Ft/fő, Nyugdíjas jegy: 2.000 Ft/fő

A programokhoz - külön megrendelésre - idegenvezető kérhető, melynek díja 7.000 Ft/alkalom.

Étkezésre is van lehetőség, felnőtteknek 1.300Ft/fő , gyermekeknek 1.100 Ft/fő áron. Kérjük, hogy előre jelezzék, ha étkezést kívánnak igénybe venni.  Felnőtt csoportok étkeztetése esetén kérjük az alábbi elérhetőségeken érdeklődjön érdeklődjön: Galla Veronika 06 30 200 9646 vagy gallavero@gmail.com.

Sok óriási gőzmozdonnyal és vasúti ereklyével várja a gyermekeket és felnőtteket a Vasúttörténeti Park!

A csoportos jelentkezési lapot INNEN töltheti le.

 

*   *   *   *

Születésnapi Zsúr gyermekeknek a Vasúttörténeti Parkban

A gyermekek részére lehetőség van születésnapi zsúr megrendezésére az alábbiak szerint:

 

  • A Vasúttörténeti Parkban a születésnapi program ára: 3500- Ft / gyerek, mely tartalmazza az idegenvezetést a Parkban, mozdonyon való utazást , hajtányozást, fordítókorongozást és a kerti vasúton egy utat, valamint 2 szendvicset + 2 dl üdítőt.
  • 2 felnőtt kísérőnek a belépés ingyenes. Ha több felnőtt szeretne jönni, akkor nekik a parki belépőt (1.800,- Ft/fő) kell megváltaniuk.
  • Amennyiben a felnőttek is szeretnének szendvicset és üdítőt az 800 Ft / fő pluszban. Tehát felnőtteknek étkezéssel együtt a program ára: 2600 Ft.
  • Természetesen lehetőség van saját étel, ital, torta behozatalára. Ebben az esetben a díj 2700 Ft/ gyerek. A hozott élelmiszerek tárolása hűtőben megoldható.
  • A születésnapos program időtartama: kb. 3 óra
  • A hozott élelmiszerekhez és üdítőhöz evőeszközt, tányért, poharat nem tudunk biztosítani. Javasoljuk a műanyag kellékeket.
  • Abban az esetben, ha a Parktól rendelik az étkezést, akkor 5000 Ft előleget kell befizetni a Park pénztárában, illetve átutalni a számlaszámunkra. Az étkezés miatt kérjük a pontos létszámot megadni szíveskedjenek.
  • A születésnap megrendeléséhez kérjük, a honlapunkon található letöltések mappában lévő Születésnapi Zsúr jelentkezési lap nyomtatványt kitölteni és az ott megadott e-mail címre eljuttatni.

Jó szórakozást kíván a Vasúttörténeti Park Vezetősége