34. NEMZETKÖZI ÁSVÁNYBÖRZE ÉS ÉKSZERKIÁLLÍTÁS

 

ISMÉT A VASÚTTÖRTÉNETI PARKBAN AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÁSVÁNYBÖRZÉJE!

A 34. NEMZETKÖZI ÁSVÁNYBÖRZE ÉS ÉKSZERKIÁLLÍTÁS augusztus 23-25. között kerül megrendezésre a Vasúttörténeti Parkban. A kiállításon 15 ország résztvevői állítják ki a föld mélyének kincseit, dísztárgyakat, ékszereket. A program kínálatában megtalálható a népszerű Kőkaszinó szerencsekereke és a kincsmosás is.

Az ország legnagyobb ásványgyűjteményével rendelkező múzeumai, - így az Természettudományi Múzeum, a Miskolci Herman Ottó Múzeum és az ELTE Ásványmúzeuma mutatja be legújabb szerzeményeit. Az ELTE csapata által vezetett, interaktív játékok segítségével betekintést nyerhetnek a mikroszkópok titkos világába.

Megtekinthetik a Kossuth-díjas Gross Arnold grafikus által készített alkotásokat és azok faximile másolatai, melyeket fia és örököse Gross András állít ki.

A belépő ára változatlan, így az eseménnyel párhuzamosan a Vasúttörténeti Park nyújtotta programok is rendelkezésre állnak. A esemény ideje alatt a belépőjegy árak 9 és 18 óra között érvényesek, a Vasúttörténeti Park 16 óra utáni kedvezményes belépőjegy árai az esemény alatt nem érvényesek!