HU.png EN.png blank.png instagram.png facebook.png G+.png YT.png login.png

FONTOS INFORMÁCIÓK

Tisztelt Látogatóink!

A budapesti szabadtéri helyszínek újra nyitását engedélyező kormányzati intézkedések értelmében a Magyar Vasúttörténeti Park 2020. május 22-től, péntektől megnyitotta kapuit a látogatói előtt.

A Vasúttörténeti Park területén ajánljuk a felnőtteknek a szájmaszk használatát. A látogatók számára mind szabadtéren, mind az Orient Csarnokban – az egy háztartásban élők kivételével - kötelező a legalább másfél méter távolság betartása. Kerüljék a csoportosulást!

Kérjük, használja a kihelyezett kézfertőtlenítőket! Munkatársaink folyamatosan gondoskodnak az interaktív programeszközök fertőtlenítéséről.

Lehetőség szerint belépőjegyét váltsa meg online a Webshopunkban. Pénztárunkban történő jegyvásárlásnál lehetőség szerint használjon bankkártyát!

A jegyvásárlásnál a családból, társaságból csak egy valaki álljon sorba.

A Főépület I-II. emeletén található kiállítások július 1-től látogathatók.

A Vasútmodell Ház június 27-től, a Vasútmodellező kocsi július 1-től látogatható.

Működő interaktív programjaink:   

     - hajtányozás

     - kerti vasút

     - dízel mozdonyon utazás (csak szombat-vasárnap)

     - fordítókorongon utazás (ingyenes)

Sok szeretettel várja ismét Önöket a Vasúttörténeti Park csapata!


 

Telefonos információk:

Információt a 06 1 450 1497-es telefonszámon hétfőtől-péntekig vehetnek igénybe 09:00-17:00 óráig!


Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a Vasúttörténeti Park területére élő állatot behozni szigorúan tilos!


Köszönjük, hogy megtisztel minket figyelmével, honlapunkat látogatja, rendszeresen olvassa hírlevelünket.

Tájékoztatjuk, hogy az Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány a 2018. május 25-én életbelépő egységes Európai Uniós szabályozás, a GDPR (General Data Protection Regulation) előírásainak megfelelően  kezeli és tárolja adatait. 

Az Alapítvány Adatvédelmi tájékoztatója és adatkezelési szabályzata IDE kattintva letölthető.

Amennyiben nem kíván hírlevelet kapni tőlünk, a hírlevéllistánkról bármikor leiratkozhat a kiküldött hírlevél alján lévő leiratkozási lehetőségre kattintva ("Leíratkozás erről a hírlevélről).

Köszönjük, ha úgy dönt, hogy a továbbiakban is értesülni szeretne a Vasúttörténeti Park rendezvényeiről, programjairól és továbbra is igényt tart hírlevelünkre. Ez esetben nem kell semmit tennie, a hírlevél az Ön által regisztrált e-mail címre érkezik a jövőben is.

Szeretettel várjuk Önöket a Vasúttörténeti Parkban!

BUDAPEST SHOW 35. Nemzetközi Ásványbörze és Ékszerkiállítás

2020. augusztus 28.-29-30,

Fél év kihagyás után, március óta az első ásványbörze a BUDAPEST SHOW 35. Nemzetközi Ásványbörze és Ékszerkiállítás augusztus 28-29-30-án várja látogatóit a Vasúttörténeti Park Orient Csarnokában.

Az ásványok, kőzetek, fosszíliák, meteoritok és drágakövek iránt érdeklődőknek mintegy 100 kiállító mutatja be portékáit. A legnagyobb ásványtani gyűjteményekkel rendelkező magyar múzeumok, a Természettudományi Múzeum, az ELTE Ásványmúzeuma és a miskolci Herman Ottó Múzeum ismét jelentkezik izgalmas szakmai anyagot bemutatva.

A játékok kedvelői kincsmosás közben ismerkedhetnek a természet 3. birodalmával, míg a kőkaszinó szerencsésebb játékosai akár gyémántot is nyerhetnek.

 

M3-AS METRÓVONAL FELÚJÍTÁS, ALKOTÓI PÁLYÁZAT - FESS, RAJZOLJ! FILMEZZ, FOTÓZZ! ÍRJ, ALKOSS!

ALKOTÓI PÁLYÁZAT INDUL, 3-23 ÉVES KOROSZTÁLY SZÁMÁRA, AZ ORSZÁG EGYIK LEGNAGYOBB BERUHÁZÁSÁVAL, AZ M3-AS METRÓVONAL FELÚJÍTÁSÁVAL KAPCSOLATBAN.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2020. FEBRUÁR 20 - OKTÓBER 20.

OLDTIMER SHOW 2020

ÚJ IDŐPONTBAN AZ OLDTIMER SHOW! OKTÓBER 9-11. KÖZÖTT VÁRJÁK AZ AUTÓ ÉS GASZTRONÓMIA SZERELMESEIT A KOLBÁSZVÁSÁRRAL KIEGÉSZÜLT FESZTIVÁLRA.

500 oldtimer jármű mellett az idei évben hangsúlyosan megjelenik majd a gasztronómia és a hagyományőrzés is. Rengeteg ingyenes családi program várja az érdeklődőket, így például állatsimogató, interaktív kiállítások, kézműves foglalkoztató, arcfestés, íjászat, légvár és bungee. A fesztiválon a parkolás ingyenes.

További információ: www.oldtimershow.hu

Még nem lett létrehozva címlapra kerülő tartalom.