VIII. Európai Kerti Vasutak Találkozója

Nyomtatóbarát változatKüldés e-mailbenPDF változat

MAGYAR VASÚTTÖRTÉNETI PARK

Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkja

  

 VIII. EURÓPAI KERTI VASUTAK TALÁLKOZÓJA

2014. augusztus 23-24.

Idén nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre az Európai Kerti Vasutak Találkozója a Magyar Vasúttörténeti Park területén. A rendezvény minden évben nagy népszerűségnek örvend a látogatók körében, ugyanis a magyar mozdonyok mellett Németország, Ausztria, Anglia és Szlovénia elektromos- és gőzmozdonyainak kicsinyített másai vonulnak fel az apró sínpályán.

A rendezvény különlegessége, hogy a kismozdonyokat nem csak megnézhetik, de kis is próbálhatják a gyerekek és szüleik. Az Orient csarnokban különböző modellvasút pályák, LEGO pálya, kis gőztraktor, a szökőkútban gőzhajó modellek várják az érdeklődőket.

 

A gyerekeket SIHU is köszönti majd, akit nyár elején ismerhetett meg a nagyközönség, mint a Vasúttörténeti Park kabaláját. 

A sok gőzös mellett kint lesz Snoopy is a rendezvényen a MetLife Biztosító jóvoltából. A kissebek a Thomas klubsarokban Thomas kitűzőt és papír Thomas mozdonyt készíthetnek, illetve a családok megkóstolhatják a Detki finomságait is.

Természetesen a Park interaktív programjai is kipróbálhatók, így a gőzmozdonyon utazás, a hajtányozás, a kerti vasút, a lóvasút és a Csajka sínautó.

A rendezvény mindkét napon 10:00-18:00 óra között látogatható Budapesten, a Tatai út végén. 

További információk:

www.vasuttortenetipark.hu  és www.facebook.com/vasuttortenetipark.hu

 

Partnereink ajánlata:

Élményvonat indul a Szegedi Nemzetközi Halászlé Fesztiválra szeptember 6-án

Az Élményvonat fedélzetén kényelmesen és hangulatosan utazhat a Szegedi Halfesztiválra. Az étkezőkocsiban reggeli és vacsorázási lehetőség,  az Orfeum kocsiban zenés program várja az utasokat. Az Élményvonat Szegedre 7 óra 10 perckor indul a Budapest Nyugati pályaudvarról. Nagycsaládosok részére kedvezmény!

Jegyek elővételben kaphatók a MÁV Nosztalgia jegyirodájában:

Budapest, Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett (Tel.: +36 1 269-5242).További információ: www.mavnosztalgia.hu