Oldtimerek Hétvégéje a Vasúttörténeti Parkban

Nyomtatóbarát változatKüldés e-mailbenPDF változat

Kedves Látogatónk!

A tavasz közeledtével a Vasúttörténeti Park is nagy munkákkal készül az április 5-i szezon nyitásra, hogy újra beindulhasson az élet a mozdonyok élménymúzeumában.

Áprilisban két rendezvény is várja a közönséget: az Oldtimerek Hétvégéje és a gyermekeknek szóló Húsvéti Nyuszikeresés (ápr. 20-21.).

Április 11-12. és 13-án a Magyar Vasúttörténeti Park már második alkalommal biztosít helyszínt az Oldtimer Show Kft. szervezésében megrendezésre kerülő Oldtimerek Hétvégéje programnak.

Az „Oldtimerek Hétvégéje” veterán járműveket bemutató nosztalgia rendezvény, mely 4.700 m2 kiállítócsarnokban és 100.000 m2 szabadtéri területen valósul meg. A két kiállítócsarnokban 200 db oldtimer autó és motor kerül bemutatásra, köztük 100 évnél is öregebb autók és motorok. A külső területeken: szabadtéri veterán autó és motor kiállítás, gőzmozdony kiállítás, vasúti kocsi kiállítás, teherautókat és buszokat tekinthetnek meg a látogatók. Interaktív programok: nosztalgia gőzmozdonyozás, utazás a sínautóban, lóvasúton, fordítókorongozás, hajtányozás, kerti vasút 5 szerelvénnyel, vurstli, népi játszótér, verkli, stb...

2014-től új társrendezvény: „Kalandjáró Kiállítás” a „Víztorony Park” 16.000 m2-es területén.

A parkolás díjmentes! 1.200 autó elhelyezése 5 parkolóban.

Belépőjegy árak az Oldtimerek Hétvégéje rendezvényre:

-     felnőtt jegy: 2.990 Ft

-     gyermek: 1.990 Ft (14 éves kor alatt) 3 éves kor alatt a belépés díjmentes.

-     családi jegy: 8.990 Ft (2 felnőtt és 2 gyerek -14 év alatti)

-     kerekesszékes jegy: 1.500 Ft (a kísérő részére teljes árú jegy szükséges)

A belépőjegyeket a helyszínen lévő jegypénztárakban lehet majd megvásárolni, a rendezvény nyitvatartási idejében, készpénzzel vagy bankkártyával. A belépőjegyek mindhárom tipusú SZÉP kártyával, OTP Cafeteria kártyával, Erzsébet és Posta Paletta utalványokkal is fizethetők!

Elővételben jegyeket a Ticketportal országos hálózatában lehet vásárolni az ismert jegyirodákban, vagy interneten: www.ticketportal.hu  Az interneten vásárolt HOMEticket jegyekkel csak az 1-es bejáraton (a Vasútt. Park főbejáratánál) lehet belépni.

Várjuk Önöket áprilisban!

Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány