Kincskereső Garázsvásár a Vasúttörténeti Parkban

Nyomtatóbarát változatKüldés e-mailbenPDF változat

Tisztelt Látogatónk! 

Idén új rendezvénnyel jelentkezik a Vasúttörténeti Park: május 17-én Kincskereső Garázsvásár csalogatja a régiségek, egyéb használati tárgyak iránt érdeklődőket és persze a családokat.

A Vasúttörténeti Park szeretne nagyobb teret biztosítani látogatóinak régi csecsebecséik eladásához vagy elcseréléséhez, ezzel hozzájárulva az újrahasznosítás környezettudatos megvalósításához.

A rendezvényt egész napos családi programnak szánjuk, ugyanis a látogatók nem csak az antikvitások, ruhák, játékok és más kincset érő portékák között válogathatnak, hanem kipróbálhatják a Vasúttörténeti Park interaktív programjait is, így a kézihajtányt, a nagymozdonyon utazást, a fordító-korongot és persze a gyerekek nagy kedvencét, a kerti vasutat.

Várjuk mindazok jelentkezését, akiknél nincs több hely sem a lakásban, sem a padláson a kinőtt gyerekruháknak, megunt játékoknak, családi mütyüröknek, de úgy gondolják, hogy másoknak még hasznos lehetne, illetve kalandvágyó kincskeresőként maguk is megnéznék mások portékáit.

Árusításra jelentkezés előzetes regisztráció után lehetséges az alábbiak szerint:

helyjegy megváltásával (3.000 Ft – benne 2 belépőjegy), amely 200 cm x 100 cm hely használatára jogosít. Az árusítás saját asztalról, vagy pokrócról történhet.

A jelentkezéseket május 14-ig várjuk a font.kata@vasuttortenetipark.hu email címre, vagy a 0670-320-9926-os mobilszámon.

Garantáltan az egész család megtalálja a maga számára kedves elfoglaltságot és a rossz idő sem akadály, ugyanis a vásár a fedett Orient csarnokban kerül megrendezésre.

Május 17-én a belépőjegyek 50% kedvezménnyel válthatók a Vasúttörténeti Park pénztárában.

Belépőjegy árak:

Felnőtt:1400 Ft helyett: 700 Ft,

Vasutas: 1000 Ft helyett: 500 Ft,

Nyugdíjas: 800 Ft helyett: 400 Ft,

Gyermek: 600 Ft helyett: 300 Ft,

Családi: 3200 Ft helyett: 1600 Ft

Bővebb információ: www.vasuttortenetipark.hu