Karácsonyi Halvásár a Vasúttörténeti Parkban

Nyomtatóbarát változatKüldés e-mailbenPDF változat

A VASÚTTÖRTÉNETI PARKBAN

2015. december 18-19-20.

KEDVES LÁTOGATÓNK!

A Vasúttörténeti Park ez évi utolsó rendezvényét szeretnénk a figyelmébe ajánlani, amely első alkalommal kerül megrendezésre a Park Orient csarnokában, az Aranyponty Halászati Zrt. szervezésében. 

A karácsony előtti utolsó hétvégén Magyarország legjelentősebb haltermelőivel találkozhatnak a vásárlók. Kedvező árú, kiváló minőségű halak közül választhatnak hagyományos karácsonyi vacsorájukhoz, melynek elengedhetetlen alapanyaga a minőségi magyar hal. Ponty, harcsa, busa, amur, kárász, süllő, pisztráng és még sok egyéb hal kerülhet a vásárlók kosarába. 

A halvásár vidám, fesztiválszerű programokkal csalogat kicsiket és nagyokat. Fellépő művészek biztosítják a kellemes hangulatot, a rendezvény ideje alatt a háziasszonyok egy látványkonyhában kaphatnak ötleteket a karácsonyi menü elkészítéséhez. A halakat közelebbről is megismerheti a látogató: egy 22 ezer literes akváriumban megtekintőek a Magyarországon őshonos halfajok. A kitelepülő halászcsárdák és halbisztrók gondoskodnak a finom falatokról, de a szervezők kóstolókkal is várják az érdeklődőket. A belépőjegy mellé minden látogató karácsonyi receptfüzetet kap, amely segítséget nyújthat a karácsonyi menü összeállításában. Lesz bográcsban halászlé főzés, a Hungaricummá minősített Bajai halászlé készítését egy bajai csoport mutatja majd be, de láthatnak halkolbász töltést és sütést is.

A rendezvény hétvégéjén (december 19-én és 20-án) a helyszín személyvonatokkal is megközelíthető lesz, melyről további információt a www.vasuttortenetipark.hu honlapon olvashatnak. 

A rendezvény nyitva tartása: december 18-án: 13.00-21.00., december 19-én: 10.00-21.00., december 20-án: 10.00-17.00.

A részletes programról tájékozódhatnak a www.karacsonyihalvasar.hu honlapon.