DÍSZÍTSÜK FEL EGYÜTT A CARTOON NETWORK TÉLAPÓ EXPRESSZ FENYŐFÁJÁT

Nyomtatóbarát változatKüldés e-mailbenPDF változat
.                                                                                                            

„DÍSZÍTSÜK FEL EGYÜTT A CARTOON NETWORK TÉLAPÓ EXPRESSZ FENYŐFÁJÁT!”

KREATÍV ALKOTÓI PÁLYÁZAT A MAGYAR VASÚTTÖRTÉNETI PARK ÉS A CARTOON NETWORK KÖZÖS SZERVEZÉSÉBEN

PÁLYÁZATI ANYAG

.

Pályázat kiírója:   Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány, Turner Broadcasting System Magyarország Kft., a Cartoon Network csatorna üzemeltetője

Pályázat címe: ’Díszítsük fel együtt a Cartoon Network Télapó Expressz fenyőfáját’

Pályázat témája: Saját készítésű karácsonyfadísz alkotása

Pályázat időszaka: 2014. november 20 – december 7.

Pályázók köre/Korosztály: Gyerekek, 3-14 év között

 

A Pályázati anyagot (karácsonyfadísz) a Cartoon Network Télapó Expressz rendezvényre, annak bármelyik napján (december 5-6-7., délelőtti vagy délutáni előadására) kell kihozni és a Vasúttörténeti Park Orient-csarnokában (Keleti pályaudvar makettnél) felállított fenyőfánál elhelyezett Cartoon Network standon kell regisztrálni, a gyermek nevének, életkorának, szülő/gondviselő email és telefonos elérhetőségének megadásával. Az elkészített pályázati anyagot / karácsonyfadíszt a pályázó gyermek maga helyezheti el a Cartoon Network Télapó Expressz fenyőfájára.
A Pályázatot csak a karácsonyfadíszt készítő gyermek szülője vagy törvényes gondviselője adhat le. 1 pályázó csak 1 művel indulhat a pályázaton. A nevezés ingyenes.

Kategóriák: A  gyerekek  olyan karácsonyfadísz készítsenek, ami számukra az ünnepet jelképezi. A pályázati anyag készülhet papírból, fából, fémből, egyéb dekorációs anyagból. (A be nem fejezett munkákat is érdemes kihozni az eseményre, mert a helyszínen kézműves animátorok segítenek majd a díszek elkészítésében/véglegesítésében.) A díszek elkészítéséhez ötletek meríthetők a www.cartoonnetwork.hu oldalon. A Cartoon Network csatornára bármely módon utaló díszeket a zsűri különdíjban részesíti.

Díjazás: Minden Cartoon Network Télapó Expressz előadás végén (összesen 6 alkalommal) kisorsolunk 3-3 nyertest, illetve a Cartoon Network csatornára utaló legjobb díszeket különdíjban részesítik a szervezők. A nyereményeket a helyszínen átadjuk.
 
Nyeremények, előadásonként:
    • 1 db családi belépő (2 felnőtt és 2 gyermek) a Vasúttörténeti Parkba, 2015-ös évre vonatkozóan
    • Cartoon Network ajándékcsomag
Különdíj, előadásonként:
    • Cartoon Network meglepetés ajándék

A Cartoon Network Télapó Expressz eseményről (programról, jegyinformációról, előadások időpontjairól) a www.vasuttortenetipark.hu/esemeny-hir/cartoon-network-telapo-expressz olvashatnak bővebben.