Cartoon Network Télapó Expressz

Nyomtatóbarát változatKüldés e-mailbenPDF változat

Kedves Látogatónk!

Nagy örömünkre szolgál, hogy az Ön segítségével elindíthattuk a Magyar Vasúttörténeti Park első hírlevelét. Bízunk benne, hogy ezzel megkönnyíthetjük Ön és családja számára a programtervezést.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a 2013-as év utolsó Vasúttörténeti Parkos rendezvényét, a december 6-7-8-án megrendezésre kerülő Cartoon Network Télapó Expresszt.

 

 

Ünnepi díszbe öltözött gőzmozdonnyal utazhatnak a gyermekek a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba a Cartoon Network jól ismert meseszereplői és manócskák kíséretében, hogy ott egy felejthetetlen mikulás ünnepen vegyenek részt.

Az Orient Csarnok színpadán a Bóbita együttes „Jöjj el Mikulás” c. műsorával várjuk a Télapót, aki a karácsonyi díszben pompázó gőzmozdonnyal érkezik a csarnokba, hogy minden gyermeknek egy mikuláscsomaggal kedveskedjen. A csomagkiosztás után lehetőség lesz ingyenes fotót készíteni a Mikulással és a Cartoon Network mesefigurákkal.

A rendezvénnyel kapcsolatos részleteket az alábbi linkre kattintva találja:

http://www.vasuttortenetipark.hu/esemeny-hir/cartoon-network-telapo-expressz

MÉDIAPARTNERÜNK:

Ünnepi hangulatban az Éva magazin! Megjelent a decemberi Éva egy, a karácsonyi ajándékbeszerzést online vásárlással gyorsabbá és könnyebbé tevő webshopfüzettel és egy 24 oldalas Molly Makes „csináld magad” kézimunka-melléklettel! A közkedvelt Éva Advent különszám pedig az ünnepi asztalra 145 étel-, a karácsonyfa alá 193 ajándékötlettel, valamint ajándék angyalkás vagy rénszarvasos kulcstartóval kapható! Készülj velünk az ünnepekre!

Magyar Vasúttörténeti Park