Benkó Dixieland Band Koncert és XV. Születésnapi rendezvény

Nyomtatóbarát változatKüldés e-mailbenPDF változat

 

 

Már 15 éves Európa legnagyobb vasúti élménymúzeuma: a Magyar Vasúttörténeti Park! 

A Vasúttörténeti Park Magyarország egyik különleges, világviszonylatban is egyedülálló múzeuma és programhelyszíne, a gyermekes családok kedvelt szórakozóhelye. A 15. jubileumát tartó  Park szeptember 11-én este a 75 éves Benkó Sándorral közösen ünnepelve Benkó Dixieland Band koncertet rendez, szeptember 12-én, szombaton pedig egész napos születésnapi rendezvénnyel várja a vasút szerelmeseit, fiatalokat, időseket és családokat. 

Szeptember 12-én a 15 éves Vasúttörténeti Park nagyszabású születésnapi rendezvényt szervez, melynek előestéjén, szeptember 11-én a világhírű Benkó Dixieland Band ad koncertet az Orient csarnokban "Születésnap, Dixieland és Sör" címmel. A szombati jubileumon igazi felfűtött nagy gőzmozdonyokkal találkozhatnak a látogatók, melyek parádés felvonulása és versenye után ki lehet próbálni a gőzösök vezetőfülkéjében utazást is. A szervezők a programot további zenei „ínyencségekkel” tarkítják, így lesz fúvós zenekar, musical-operett gála, valamint 18:30-tól a nap záróakkordjaként és sztárfellépőjeként Somló Tamás ad 1 órás koncertet.

A Vasúttörténeti Park születésnapi hétvégéjét tehát egyszerűen nem lehet kihagyni, mert a muzeális értékek és a különleges élmények mellett a vasúti és a zenei programok nem mindennapi ötvözete várja a látogatókat!

A Benkó Dixieland Band koncertjére a jegyek már kaphatók elővételben a Vasúttörténeti Park főpénztárában és a honlapon.

Jegyinformáció és részletes program a www.vasuttortenetipark.hu oldalon.