Az év utolsó programjai a Vasúttörténeti Parkban

Nyomtatóbarát változatKüldés e-mailbenPDF változat

Kedves Látogatónk!

A Vasúttörténeti Park főszezonja október 30-án véget ér ezért a 2016 évi programok két utolsó rendezvényét ajánljuk szíves figyelmébe:

2016. október 21-22-23

DISZNÓTOROS KOLBÁSZFESZTIVÁL A VASÚTTÖRTÉNETI PARKBAN!

100% hagyományőrzés!

Október 21-től 23-ig óriási gasztronómiai vásár, ahol több mint 200 féle kolbászból válogathat a nagyközönség. Naponta 3 alkalommal 4 órás disznóvágás és feldolgozás bemutatót tekinthetnek meg az érdeklődők és 3 színpadon 50 zenei program várja a mulatozni vágyókat!

Pénteken kolbászvásár, melyre 50%-os kedvezménnyel lehet belépni. Minden nap az első ezer gyermek ajándék csokit, az első ezer felnőtt pedig gyümölcsbor kóstolót kap. Rengeteg ingyenes családi program, oldtimer autók, traktorok, stabil motorok kiállítása. A teljes nyitva tartás alatt díjmentes Fesztiválbuszok közlekednek a Nyugati pályaudvar és a Vasúttörténeti Park között.

Bővebb információ: www.kolbaszfeszt.hu       


 

2016. december 2-3-4.

A tradicionálisnak mondható M2 Télapó Expressz idén is kigördül a Nyugati pályaudvarról december elején.  A gyerekek és családok december 2-án, 3-án és 4-én ünnepi díszbe öltözött gőzmozdonnyal utazhatnak a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba manócskák kíséretében, hogy ott egy felejthetetlen mikulás és adventi ünnepen vegyenek részt.

Mindhárom napon, a délelőtti és délutáni előadások alkalmával, az Orient Csarnok színpadán azEszter-lánc Mesezenekar szórakoztatja a gyermekeket és családjaikat. A Mikulás feldíszített gőzmozdonnyal érkezik a csarnokba, hogy minden apróságnak egy-egy mikuláscsomaggal kedveskedjen. A csomagkiosztás után lehetőség lesz ingyenes fotót készíteni a Télapóval és a manóival.

Emellett az Orient-csarnokban számos izgalmas gyermekprogram és további adventi meglepetések várják a látogatókat.

Jegyek már kaphatók korlátozott számban a következő linkre kattintva: 

www.vasuttortenetipark.hu/ex/M2TelapoExpressz

Bővebb információ a programról: www.vasuttortenetipark.hu/esemeny-hir/m2telapo-expressz


Partnerünk ajánlata:

Advent Expressz Prágába

2016. december 17-18. 2 nap/1 éj
Idén először indul Advent Expressz Élményvonat a karácsonyi fényekbe öltözött Prágába. A vonaton karácsonyi buli, forralt bor, nagyon jó hangulat várja vendégeinket. Az Élményvonat fedélzetén több kocsi osztályon utazhatnak, kényelmüket nosztalgia étkező- és bárkocsik teszik teljessé. Kétnapos látogatás a csupa bájjal, romantikával, zenével és nem utolsó sorban gazdag választékú, jó minőségű ételekkel és persze sörökkel büszkélkedő városban.
További információ/ program-link: www.mavnosztalgia.hu/hu/programs/show/808

További adventi járatok Bécsbe: www.mavnosztalgia.hu/hu/content/elmenyvonat