Fontos információ:

Tisztelt Látogatóink!

 

 

Ez a weblap 2018. június 30-tól tovább nem frissül, aktuális információkért keressék megújult weboldalunkat a www.vasuttortenetipark.hu/hu címen!

 


  

Vasúttörténeti Park jele2018. július 7-én (szombaton) a Vasúttörténeti Park zártkörű rendezvény miatt zárva tart! Megértésüket előre is köszönjük!

 


  

2018. július 14-én (szombaton) a Vasúttörténeti Park zártkörű rendezvény miatt zárva tart! Megértésüket előre is köszönjük!

 


  

Köszönjük, hogy megtisztel minket figyelmével, honlapunkat látogatja, rendszeresen olvassa hírlevelünket.

Tájékoztatjuk, hogy az Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány a 2018. május 25-én életbelépő egységes Európai Uniós szabályozás, a GDPR (General Data Protection Regulation) előírásainak megfelelően  kezeli és tárolja adatait. 

Az Alapítvány Adatvédelmi tájékoztatója és adatkezelési szabályzata IDE kattintva letölthető.

Amennyiben nem kíván hírlevelet kapni tőlünk, a hírlevéllistánkról bármikor leiratkozhat a kiküldött hírlevél alján lévő leiratkozási lehetőségre kattintva; vagy a www.vasuttortenetipark.hu weboldalon az Ön személyes adatait kezelő "Saját adatok" menüpont bal oldalán a 'Vasúttörténeti Park Hírlevél' alatti "Leiratkozás" gombra kattintva.

Köszönjük, ha úgy dönt, hogy a továbbiakban is értesülni szeretne a Vasúttörténeti Park rendezvényeiről, programjairól és továbbra is igényt tart hírlevelünkre. Ezesetben nem kell semmit tennie, a hírlevél az Ön által regisztrált e-mail címre érkezik a jövőben is.

Szeretettel várjuk Önöket a Vasúttörténeti Parkban!

 


 

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Vasúttörténeti Park területén az új tüzivíz-hálózat kiépítésének munkálatai zajlanak. Az ezáltal okozott kellemetlenségekért elnézésüket kérjük! Türelmüket előre is köszönjük!

 


 

Telefonos információ:

Információt a 06 1 450 1497-es telefonszámon, nyitvatartási időben vehetnek igénybe az alábbiak szerint: keddtől szombatig 10:00-től 18:00 óráig, vasárnap 10:00-től 17:00 óráig.

 


 

Felhívjuk a Tisztelt Látogatóink figyelmét, hogy a Vasúttörténeti Park házirendje értelmében a Vasúttörténeti Park területére élő állatot behozni tilos!

Megértésüket köszönjük! 

 


 

 Adója 1%-val kérjük, idén is támogassa a Magyar Vasúttörténeti Park Alapítványt! A részletes felhívásért kérjük kattintson IDE!

 


 

 Megújuló oldalunk teszt változata