"Vasúttörténeti Park, de csodás!" - FOTÓPÁLYÁZAT

Nyomtatóbarát változatKüldés e-mailbenPDF változat

Esemény dátuma: 

2015.07.23. 10:00 - 2015.09.12. 18:00

„VASÚTTÖRTÉNETI PARK, DE CSODÁS!”

A MAGYAR VASÚTTÖRTÉNETI PARK 15 ÉVES SZÜLETÉSNAPJÁRA MEGHIRDETETT FOTÓPÁLYÁZAT

EREDMÉNYHIRDETÉSE

 2015. július 20-án hirdette meg „Vasúttörténeti Park, de csodás!” elnevezésű fotópályázatát a Magyar Vasúttörténeti Park, azzal a céllal, hogy a 15 éves fennállása alatt a látogatók által készített fotókból kiállítást szervezzen.

A pályázat nyertes fotói megtekinthetők. 

Tisztelt Pályázók!

A Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány július 20-án hirdette meg ’Vasúttörténeti Park, de csodás!’ elnevezésű fotópályázatát. Szeptember 4-ig több mint 80 csodás pályázat érkezett be. Hosszas mérlegelés után a Magyar Vasúttörténeti Park zsűrije meghozta döntését és az alábbi sorrendet állította fel:

  1. helyezett: Sallai Szabolcs – Mozdonyok éjszakája c. fotója
  2. helyezett: Hámor Barbara – Ez mekkora! c. fotója
  3. helyezett: Garai Tünde – Kiállás a fűtőházból c. fotója.

A nyertes fotók:

1. helyezett: Sallai Szabolcs – "Mozdonyok éjszakája":

 

2. helyezett: Hámor Barbara – "Ez mekkora!" : 

 

3. helyezett: Garai Tünde – "Kiállás a fűtőházból" : 

 

A nyertesek nyereményüket a szeptember 12-én, a 15 éves jubileumi ünnepségen vehetik át a Magyar Vasúttörténeti Park Kuratóriumi Elnökétől, Horváth Lajos úrtól.

Mivel számos izgalmas fotó érkezett be a Vasúttörténeti Parkhoz, így a Park vezetősége úgy döntött, hogy a szeptember 12-i nagy születésnapi rendezvényen kiállítja a beérkezett fényképeket és szavazást hirdet a ’Közönségkedvenc’ címért. A kiállított fotókat az Orient csarnokban lehet megtekinteni, szavazni pedig szombaton 10-13 óra között lehet a fotó sorszámának megadásával. A közönségdíjas 30.000 Ft értékű ajándékutalványt, illetve 1 db családi jegyet kap ajándékba. Érdemes tehát a színes és változatos születésnapi programok mellett ezért is kilátogatni a Vasúttörténeti Parkba! A születésnapi programról bővebben: www.vasuttortenetipark.hu .

Köszönjük mindenkinek a részvételt, kívánjuk, hogy a jövőben a Vasúttörténeti Park további csodás pillanatokat ajándékozzon Önöknek és családjuknak!

Gratulálunk a nyerteseknek! 

Magyar Vasúttörténeti Park

 

Belépőjegy: