M2 Télapó Expressz indul a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba!

Nyomtatóbarát változatKüldés e-mailbenPDF változat

Esemény dátuma: 

2017.12.01. 09:30 - 2017.12.03. 17:30

Figyelem, beszállás!

M2 Télapó Expressz indul

a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba!

2017. december 1-én, 2-án és 3-án.

  

 

Jegyek már kaphatók az alábbi linkre kattintva:

http://www.vasuttortenetipark.hu/ex/M2TelapoExpressz

 

Valamint korlátozott számban személyesen is megvásárolhatók a jegyek november 2-tól, hétfőtől-péntekig 09:00 és 16:00 óra között a Vasúttörténeti Park főpénztárában is! FONTOS!  Kérjük, ha személyesen kíván jegyet vásárolni, vásárlási szándékát lehetőség szerint jelezze előre telefonon a 06 1 450 1497/207 telefonszámon

 Aki nem tudott jegyet váltani a szombati és vasárnapi M2 Télapó Expresszekre az se csüggedjen! Már kaphatók a sétálójegyek, amelyeket december 1-2-3-án a rendezvényt megelőzően, illetve annak időpontjában a Vasúttörténeti Park főbejárati pénztárában vásárolhatnak meg, illetve online belépőjegyek kaphatók az alábbi linkre kattintva:

A sétálójegyek ára felnőtteknek és gyermekeknek egységesen 2.700 Ft/fő. 
FIGYELEM! Ezek a jegyek csak a Vasúttörténeti Parkba való belépésre és a Télapó-ünnepségen való részvételre, továbbá a Gyermekjegyhez járó Mikuláscsomag átvételére jogosítanak fel, a vonaton utazásra nem!

 

Az M2 Télapó Expressz indulási időpontjai:

I. előadás óvodáknak és iskoláknak: 2017. december 1-én pénteken délelőtt 09:25-kor indul Budapest-Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba. Visszaindulás a Vasúttörténeti Parkból Budapest-Nyugati pályaudvarra 12:45-kor. A vonat várható érkezése Budapest-Nyugati pályaudvarra 13:15-ig.  Erre a vonatra minden jegy elkelt!

II. előadás magánszemélyeknek: 2017. december 1-én pénteken délután 14:25-kor indul Budapest-Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba. Visszaindulás a Vasúttörténeti Parkból Budapest-Nyugati pályaudvarra 17:45-kor. A vonat várható érkezése Budapest-Nyugati pályaudvarra 18:15-ig.  Erre a vonatra minden jegy elkelt!

III. előadás magánszemélyeknek2017. december 2-án szombaton délelőtt 09:25-kor indul Budapest-Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba. Visszaindulás a Vasúttörténeti Parkból Budapest-Nyugati pályaudvarra 12:41-kor. A vonat várható érkezése Budapest-Nyugati pályaudvarra 13:10-ig.  Erre a vonatra minden jegy elkelt!

IV. előadás magánszemélyeknek2017. december 2-án szombaton délután indul Budapest-Nyugati pályaudvarról  a Vasúttörténeti Parkba 14:04-kor. Visszaindulás a Vasúttörténeti Parkból Budapest-Nyugati pályaudvarra 17:21-kor. A vonat várható érkezése Budapest-Nyugati pályaudvarra 17:50-ig.  Erre a vonatra minden jegy elkelt!

V. előadás magánszemélyeknek2017. december 3-án vasárnap délelőtt 09:25-kor indul Budapest-Nyugati pályaudvarról  a Vasúttörténeti Parkba. Visszaindulás a Vasúttörténeti Parkból Budapest-Nyugati pályaudvarra 12:41-kor. A vonat várható érkezése Budapest-Nyugati pályaudvarra 13:10-ig.  Erre a vonatra minden jegy elkelt!

VI. előadás magánszemélyeknek2017. december 3-án vasárnap délután 14:04-kor indul Budapest-Nyugati pályaudvarról a  Vasúttörténeti Parkba. Visszaindulás a Vasúttörténeti Parkból Budapest-Nyugati pályaudvarra 17:21-kor. A vonat várható érkezése Budapest-Nyugati pályaudvarra 17:50-ig.  Erre a vonatra minden jegy elkelt!

 

A tradicionálisnak mondható M2 Télapó Expressz idén is kigördül a Nyugati pályaudvarról december első hétvégéjén.  A gyerekek és családok december 1-én, 2-án és 3-án ünnepi díszbe öltözött gőzmozdonnyal utazhatnak a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba manócskák kíséretében, hogy ott egy felejthetetlen mikulás és adventi ünnepen vegyenek részt.

 

Mindhárom napon, a délelőtti és délutáni előadások alkalmával, az Orient Csarnok színpadán az Eszterlánc mesezenekar szórakoztatja a gyerekeket és családjaikat. A Mikulás feldíszített gőzmozdonnyal érkezik a csarnokba, hogy minden gyermeknek egy-egy mikuláscsomaggal kedveskedjen. A csomagkiosztás után lehetőség lesz ingyenes fotót készíteni a Télapóval és a manóival. A rendezvény műsorvezetői a méltán népszerű Hetedhét Kalandból megismert Napsugár és Ádám!

Emellett az Orient-csarnokban számos izgalmas gyerekprogram és további adventi meglepetések várják a látogatókat.

 

MIKULÁS ZSÁKJA CSALÁDI WELLNESS KIKAPCSOLÓDÁST REJTHET! ÉRDEMES IDŐBEN JEGYET VÁLTANI!

 

Közeleg az év vége, és vele a kedvenc hónapunk, a december. Ez pedig mi mást jelenthetne, mint hogy nemsokára ismét begördül a Vasúttörténeti Parkba az M2 Télapó Expressz!  Érdemes időben online vonatjegyet váltani, hiszen a gőzös vontatta vonaton manók lesznek a kalauzok, a Vasúttörténeti Parkban pedig a Mikulás várja a kicsiket és nagyokat számtalan izgalmas programmal.

Mindemellett idén készültünk egy kis meglepetéssel is: az első 100 online vonatjegy vásárló között kisorsolunk egy a Zsályaligetbe szóló, 4 napos, családi pihenésre feljogosító vouchert.

Sorsolás: 2017. december 5., kedd 14 óra

A nyertest emailben értesítjük, nevét a Vasúttörténeti Park hírlevelébe, valamint a www.vasuttortnetipark.hu honlapon és Facebook oldalunkon is közzé tesszük.

 

További információért kérjük, olvassák el játékszabályzatunkat, vagy írjanak a magyarvasuttortenetipark@gmail.com email címre. A játékszabályzat letölthető INNEN

 

Belépőjegy: