Húsvéti Nyuszikeresés

Esemény dátuma: 

2017.04.17.
10:00 - 18:00

IDÉN TAVASSZAL IS MEGNYITJA KAPUIT A VASÚTTÖRTÉNETI PARK!

ÁPRILIS 17-ÉN, HÉTFŐN HÚSVÉTI NYUSZIKERESÉS!Tavasszal újra kinyitja kapuit Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkja, a Vasúttörténeti Park. Szezonnyitás alkalmából április 17-én megrendezésre kerül a Húsvéti Nyuszikeresés, ami számos izgalmas és különleges hagyományőrző programmal várja a látogatókat. A rendezvény keretében kerül sor a Picur Rádió által meghirdetett ’Picur viaDal’ zenekari verseny eredményhirdetésére és díjátadójára is.

A rendezvényen számos kézműves és hagyományőrző program közül válogathatnak a családok, úgy mint a kreatív sarok, ahol ünnepi dekorációkat készíthetnek, illetve kipróbálhatják a tojásfestést és az írókázást is. Húsvéthétfőn a gyermekek részt vehetnek egy nyuszikereső játékban, amely során a Parkban elrejtett fából készült tapsifüleseket kell megtalálni és összegyűjteni, apró ajándékokért.

A húsvéti forgatagban az énekes-táncos programokból sem lesz hiány! A Bartók Táncegyüttes hagyományőrző néptáncbemutatóval szórakoztatja a látogatókat, továbbá fellép a Csurgó együttes, valamint a kicsik és nagyok kedvence, Kovácsovics Fruzsina is, és bemutatkozik a Picur viaDal nyertes zenekara.

11:00 Kovácsovics Fruzsina és zenekara

12:00 Csurgó Zenekar

13:00 Picur viaDal díjátadó

14:00 Bartók Táncegyüttes fellépése

 

Természetesen lehetőség lesz kipróbálni a mindig népszerű hajtányozást, a kerti vasutazást, a lóvasutat és a sínautót is, vagy akár egy nagy mozdonyon is lehet utazni. Az erre az alkalomra felállított állatsimogatóban pedig különféle háztáji állatokat lehet megnézni és simogatni.

A rendezvény 10:00-18:00 óráig látogatható.

HÚSVÉTHÉTFŐVEL MEGKEZDŐDIK A VASÚTTÖRTÉNETI PARK EGÉSZ ÉVBEN VÁRHATÓ IZGALMAS PROGRAMJAINAK SOROZATA!

 

A VASÚTTÖRTÉNETI PARK A PROGRAMVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJA.

Belépőjegy: