GYERMEKNAP

Esemény dátuma: 

2014.05.25. 10:00 - 18:00


HA GYERMEKNAP, AKKOR VASÚTTÖRTÉNETI PARK! 
Május 25-én, egész nap fergeteges gyermeknapi rendezvény 
 
Május utolsó vasárnapja megint a gyerekeké, ünnepeljük őket! Hogy hogyan?! Úgy, hogy a nap végén minden gyerkőc úgy érezze, ez a nap csak róla szólt. 
A Magyar Vasúttörténeti Park főszervezésében megrendezésre kerülő ünnepségen a nevetés és a jókedv kapják a főszerepet. 
Gyermekeknek 14 éves korig a belépés díjtalan!


A vasúti színpadkocsin egész nap érdekes programok lesznek kicsiknek és nagyoknak, így a Bartók Rádió családi koncertje, a Kispárna zenekar, a Picur Rádió közreműködésével, valamint kvíz- és szórakoztató játékok. 
A mozgás is fontos szerepet kap az eseményen: a gyerekek kipróbálhatják ügyességüket a Cartoon Network Fociakadémia nyitóeseményén is.
Utóbbinál, ha a gyerkőc szereti a futballt, a helyszínen bemutathatja látványos focis trükkjeit, amelyről videót is készítenek.
A zsűri által kiválasztott szerencsés akár a nyári Cartoon Network Fociakadémiáig is eljuthat, ahol a brazil válogatott egyik tagjával, Luiz Gustavoval találkozhat és leshet el néhány trükköt személyesen. 
Nem hagyjuk ki a kicsiket és a szülőket sem ebből a mókás mulatságból!
Kisebbeket várja a Thomas klubsarok, a Barbie és Hot Wheels játszótér, Picur Rádió foglalkozások, a MetLife Biztosító interaktív standja, ahol találkozhatnak Snoopy-val is!
A családok megkóstolhatják az Eisberg finomságait és megcsodálhatják a zöldségszobrászkodást. 
Természetesen az interaktív programok is kipróbálhatóak, így a nagymozdonyon utazás, a hajtányozás, a kerti vasút, a lóvasút és a csajka sínautó. 
Nincs más hátra, mint ott lenni a Vasúttörténeti Park Gyereknapján és mókázni, kacagni kifulladásig!
Várunk május 25-én, vasárnap 10 és 18 óra között Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkjába, a Vasúttörténeti Parkba! 
Legyen ez a Te napod!

Belépőjegy: