Boomerang Nyuszi Expressz

Nyomtatóbarát változatKüldés e-mailbenPDF változat

Esemény dátuma: 

2015.04.05. 10:00 - 18:00

 

TAVASZI SZEZON NYITÓ!

Indul a Boomerang Nyuszi Expressz!

Szállj be te is április 5-én, és robogj a Vasúttörténeti Parkba, ahol vár a Boomerang csatorna sztárja Scooby Doo, az Iszkiri Együttes, a Libavonat zenekar, állatsimogató, húsvéti kreatív műhely és a nagy nyuszi keresés

A vonat április 5-én 11:00 órakor indul Budapest Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba, ahol játékos húsvéti programmal kedveskedünk a legkisebbeknek Húsvét vasárnapján. A vonat 14:15-kor indul vissza a Vasúttörténeti Parkból a Nyugati pályaudvarra. (A Boomerang Nyuszi Expresszt az M40-es dízelmozdony húzza.)

A Parkban a gyerekek részt vehetnek a Keresd a nyuszit! játékban, amely több ponton felállított állomásokból áll. Fából faragott nyuszikat rejtünk el, melyeket a Park felderítése során találhatnak meg. A keresést térképpel és játékos feladványokkal tesszük könnyebbé a résztvevők számára.

12:00 órakor az ISZKIRI zenekar szórakoztatja a gyermekeket az Orient csarnokban. 

13:15-kor a csarnok Picur Rádió színpadán fellép a Libavonat együttes.

Húsvéti kreatív kuckó: húsvéti színezővel, papírtojás és tojásfigura készítéssel, de ha elhozod az otthon előre kifújt, keményre főtt tojásod, azt is megfestheted.

Állatsimogató: a Vasúttörténeti Park kis tava melletti kapun keresztül közelíthatő meg az állatok részére kialakított karám, amelyben nyuszit, csibét, kiskacsát, kislibát, bárányt, kecskét simogathatnak a gyerekek. Pónilovaglásra is lesz lehetőség. 


Interaktív programjaink közül kipróbálható: dízelmozdonyon utazás a NOHAB mozdonyon, a hajtányozás, a kerti vasút, a lóvasút és a Csajka sínautó.

Az interaktív programokra jegyek válthatók: a főbejárati faháznál és a főépület büféjében.

 

JEGYÁRAK ÉS JEGYVÁLTÁSI LEHETŐSÉGEK:

A BOOMERANG NYUSZI EXPRESSZRE:

Jegyek korlátozott számban, elővételben válthatók egységesen 2.000 Ft/fő áron (minden korosztálynak) az alábbi helyeken: 

  • a Vasúttörténeti Park honlapján ide kattintva
  • Március 16-tól a MÁV Nosztalgia Jegyirodában: Budapesten, a Nyugati pályaudvar 10-es vágánya mellett. (Nyitva: h: 11:00-19:00; k-cs: 10:00-18:00; p: 9:00-15:30; szo-vas: zárva).

A jegy oda-vissza útra és a Vasúttörténeti Parkba történő belépésre érvényes, Az interaktív programokra külön jegyet kell váltani.

A RENDEZVÉNY NAPJÁN a Vasúttörténeti Park főbejáratánál és a hátsó parkoló felőli bejáratnál az alábbi jegyek válthatók (a Parkba történő belépésre és az interaktív programok kipróbálására):

Belépőjegy

Ár

Gyermek 0-4 éves korig ingyenes
4-18 éves korig 600 Ft/fő
Nyugdíjas 800 Ft/fő
Vasutas 1.000 Ft/fő
Felnőtt 1.400 Ft/fő
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek) 3.200 Ft/család

Éves felnőtt bérlet

8.000 Ft/fő
Éves gyermek bérlet

5000 Ft/fő  

INTERAKTÍV PROGRAMOK (jegyvétel a főbejárati faháznál,

a Büfében és a hátsó parkoló felőli bejáratnál)

 
Utazás dízelmozdonyon (1-4 fő) 1.200 Ft/mozdony
Kézihajtányozás (max. 8 fő) 700 Ft/hajtány
Fordító-korongozás  (minden egész órakor indul)

díjmentes 

Vasútmodell-vezetés

300 Ft/fő
Utazás a lóvasúton  400 Ft/fő
Utazás a Kerti Vasúton 600 Ft/fő
Utazás Csajka Sínautón  400 Ft/fő

 

Belépőjegy: