Családi wellness hétvége sorsolás a korábban éves bérletet vásárlók között

Nyomtatóbarát változatKüldés e-mailbenPDF változat

Tartalék nyertest sorsoltunk!

A Vasúttörténeti Park éves bérlet vásárláshoz kapcsolódó hűség nyereményjátékának sorsolásának első győztese sajnos nem jelentkezett, így a játékszabályzat értelmében pót-nyertest hirdetünk. A szerencsés tartalék nyertes:Sárosi Patrik. Kérjük, hogy az 1 db wellness, Zalakaros Club Karos Spa-ba szóló voucher nyereményének átvételéhez jelentkezzen a magyarvasuttortenetipark@gmail.com email címen vagy a +36 1 450 1497 telefonszámon.

A nyertesnek sok szeretettel gratulálunk, valamint köszönjük minden hűséges látogatónknak, hogy idén is ellátogattak a Vasúttörténeti Parkba!

 

Megháláljuk hűségét!

A szezon végéhez közeledve, különleges meglepetéssel készültünk azok számára, akik az idei évben bérletett váltottak a Vasúttörténeti Parkba! A Park számára a legfontosabbak a látogatók, így szeretnénk meghálálni hűségüket. Azok akik 2017. április 1. és augusztus 31. között éves felnőtt vagy gyermek bérletet vásároltak, esélyesek az október 16-án, hétfőn kisorsolásra kerülő nyereményünkre, ami nem más, mint egy családi wellness hétvége a Club Karos SPA, Zalakarosban!

Sorsolás: 2017. október 16., 14 óra

A nyertest nevét a Vasúttörténeti Park hírlevelében, illetve a www.vasuttotortnetipark.hu honlapon és Facebook oldalunkon is közzé tesszük.

További információért kérjük, olvassák el játékszabályzatunkat, vagy írjanak a magyarvasuttortenetipark@gmail.com email címre.

Köszönjük a bizalmukat, reméljük, jövőre is találkozunk a Vasúttörténeti Park rendezvényein!

A játékszabályzat letölthető INNEN