Mostantól bankkártyával is válthat jegyet az interneten keresztül

Nyomtatóbarát változatKüldés e-mailbenPDF változat

   

Egyszerű, kényelmes, biztonságos!

Mostantól a Webáruházunkban is válthat belépőt a Parkba. Így jegyét sorban állás nélkül, bankkártyájával is kiegyenlítheti, melyben a K&H Bank által működtetett, biztonságos bankkártyás fizetési megoldás garantál vásárlóinknak.

A K&H Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

A K&H Bank adatvédelemre és az adatkezelés biztonságára vonatkozó konkrét információja:
Az Ön személyes adatainak védelme a Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).
Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.